Huizen en deuren

Welkom bij Faery Goods. Dé aanbieder van Fairy huizen, Fairy deuren, draken en vele accessoires.

welkom fiddlehead

Fairy huizen zijn miniatuur huizen voor elfen, feeën en andere kleine wezens. Ze kunnen geplaatst worden bij een plant of boom, in een bloempot of helemaal op zichzelf. Je kunt bij ons ruim 30 verschillende soorten fairy huizen kopen. We hebben een vaste collectie, die hier online staat, en een wisselende collectie, die we meenemen naar festivals.

Fairy deuren zijn kleine deuren die een toegangspoort vormen tussen onze wereld en die van de natuurwezens. De deuren kunnen geplaatst worden op een muur, een schutting of een boom. Je kunt bij ons ruim 20 verschillende soorten fairy deuren kopen.

Zowel de huizen als de deuren kunnen binnen of buiten (dankzij de weerbestendige coating) geplaatst worden. Ze zijn gemaakt van polystone, steen gemengd met kunsthars, en daardoor duurzaam, vorstvast en slijtvast. Ook zijn ze met de hand beschilderd en daardoor is elk stuk uniek. Om ervoor te zorgen dat de kleur zo lang mogelijk mooi blijft adviseren we om regelmatig (elke 1-2 jaar) de huizen en deuren te vernissen.

De huizen zijn de kern van een Fairy Garden. Ze zijn er in verschillende maten, zodat ze in elk huis, elke tuin en op elk balkon gebruikt kunnen worden. Met wat fairies, kleine meubels, planten, lampjes en andere decoraties maak je de tuin helemaal af. Je kunt je alle creativiteit erop loslaten en een eigen wereld vol fantasie in het klein maken. En de fairies zullen zich welkom voelen en dankbaar zijn.

Wil je leuke ideeën opdoen, kan dan ook eens op onze Pinterest pagina.

welkom vivid arts

Wij zijn verkoper van onder meer de merken Fiddlehead Fairy Gardens, Vivid Arts Miniature World, Woodland Knoll en Fiesta Studios. In de loop van de tijd zijn ook diverse andere merken aan onze collectie toegevoegd.