algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Vaak staat op deze pagina een standaard (ontzettend saaie) tekst met algemene voorwaarden die bijna niemand leest of begrijpt. We hebben de belangrijkste voorwaarden hieronder en op aparte pagina’s op onze website gezet. Kijk voor privacy hier. En kijk voor levering en retour hier.

Door de AVG die vanaf 25 mei 2018 van toepassing is, wordt er extra nadruk gelegd op privacy en omgang met persoonsgegevens. We hebben daarvoor een aparte pagina gemaakt. De link staat hierboven.

Voor ons is het belangrijk dat je tevreden bent over de artikelen die je geleverd krijgt en waar je voor betaalt.
Wij informeren je over de voortgang van je bestelling zodat je op de hoogte bent wat we wanneer doen.

Ben je tevreden, noem dan onze naam wanneer je je producten laat zien.
Ben je niet tevreden over de artikelen of levering? Bel of mail ons en wij zullen met een oplossing komen.

Als je de artikelen wilt retourneren dan zul je begrijpen dat wij deze artikelen wederom willen kunnen aanbieden aan andere klanten. Dit betekent dat een artikel verkoopbaar moet zijn. Dus zoals je het artikel zou willen ontvangen, zo retourneer je dit aan ons. Doos, beschermverpakking, originele verpakkingen en artikelen moeten ongebruikt en in de staat waarin je het gekregen hebt retour worden gestuurd. Maak bijvoorbeeld een doos netjes open door het met een mesje of schaar open te duwen. Snij tape door in plaats van het eraf trekken. Alle huisjes zitten verpakt in een doos met piepschuim. Graag in dezelfde piepschuim bescherming opnieuw verpakken. Alle accessoires zitten in een doorzichtige verpakking met nietjes, je kunt dit duidelijk zien zonder open te hoeven maken. Geopende plastic verpakkingen nemen wij daarom niet retour.

Om teleurstellingen te voorkomen: fairy huizen en deuren zijn klein. We zetten zoveel mogelijk het aantal cm erbij in de omschrijving. Pak zelf een meetlint of liniaal en besef goed hoe groot of hoe klein het artikel is.

Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Op alle overeenkomsten gesloten met Faery Goods is het Nederlands recht van toepassing.